سيستم وبلاگ دهي بلاگفا

ليست سيستم هاي وبلاگدهي فارسي قدرتمند براي وبلاگنويسي حرفه اي

سيستم وبلاگ دهي بلاگفا

بلاگفا را همه ميشناسند ولي بسيار ساده است و براي وبلاگنويسي حرفه اي كمي امكانات پايين تري دارد . وبلاگ نويسي در بلاگفا را حتما تجربه كنيد ، سيستمي قدرتمند با سرعتي بسيار بالا ، وبلاگ نويسي در بلاگفا به دليل داشتن محيطي ساده براي همه امكان پذير است.

پس اگر به تازگي وبلاگنويسي را شروع كرده ايد پيشنهاد ما به شما ساخت وبلاگ در بلاگفا مي باشد . آموزش ساخت وبلاگ در سيستم وبلاگدهي بلاگفا را در توضيحي كامل در اختيار شما وبلاگنويس عزيز قرار داده ايم . سيستم وبلاگدهي بلاگفا از سري سيستم هاي قديمي و كهنه كار ايراني است كه هر وبلاگنويسي آن را مي شناسد ولي به دليل كم بودن امكانات آن برخي از وبلاگ نويسان به ساخت وبلاگ در سيستم هاي وبلاگدهي لوكس بلاگ و لاين بلاگ نيز پرداخته اند.


- پس از وارد شدن به سايت بلاگفا همان گونه كه ملاحظه مي كنيد اين سايت توضيحاتي را در مورد خدماتي كه اين سرويس دهنده در اختيار شما قرار مي‌دهد شرح داده كه اگر براي اولين بار است كه از اين سرويس استفاده مي‌كنيد خواندن اين توضيحات به شما توصيه مي‌شود.

 

 

پس از خواندن اين توضيحات بر روي دكمه‌ «ايجاد وبلاگ جديد» كليك نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما شروع شود:

- اكنون وارد صفحه‌اي مي‌شويد كه فيلدهايي (خانه‌هاي سفيد رنگ و خالي كه براي وارد كردن و نوشتن اطلاعات شما درون آنهاست) قرار داده شده است كه شما بايد آنها را به دقت تكميل نماييد.

- همان گونه كه مشاهده مي‌كنيد اولين فيلد، فيلد نام كاربري مي‌باشد

 

نام كاربري، هم به عنوان اسم وبلاگ شما و هم به عنوان نام كاربري براي ورود به كنترل‌پنل شما لحاظ مي‌شود پس در انتخاب آن دقت كنيد چون انتخاب يك نام مناسب و مرتبط با فعاليت وبلاگ شما مي‌تواند نقش بسيار موثري در پا گرفتن وبلاگ شما داشته باشد.
- اين نام كاربري تنها مي‌تواند شامل حروف انگليسي و عدد باشد و حروف فارسي را پشتيباني نمي‌كند.
- توجه نماييد كه اين نام ديگر قابل تغيير نمي‌باشد

- پس از تكميل فرم، آدرس وبلاگ شما به اين صورت خواهد بود http://username.blogfa.com

- فيلد شماره دو، فيلد كلمه عبور مي‌باشد كه به عنوان كلمه عبور وبلاگ شما در نظر گرفته مي‌شود در انتخاب آن دقت كنيد كه نه آنقدر ساده باشد كه هر كسي قادر به پيدا كردن آن باشد و نه آنقدر طولاني و سخت كه خودتان هم يادتان نماند.
بهتر است كه كلمه عبورتان تلفيقي از حروف ( لاتين ) و عدد باشد تا امنيت آن بيشتر شود و بيشتر از 8 كاراكتر باشد براي مثال كلمه‌هاي عبور زير را هرگز استفاده نكنيد :
123456789
987654321
1234
abcd و غيره

فيلد بعدي هم همان طور كه از اسمش مشخص مي‌باشد بايد كلمه عبور را دوباره وارد كنيد دقيقا همان كلمه‌اي را تايپ كنيد كه در فيلد قبلي تايپ كرديد، دقت كنيد كه كلمه عبور به كوچك يا بزرگ بودن حروف حساس مي‌باشد.

در ضمن كلمه عبور مي‌تواند شامل اين كاراكتر ها نيز باشد : _ ( ) ^ % $ # @ ! = + { } / . , [ ] )



- فيلد بعدي عنوان وبلاگتان مي‌باشد كه در بالاي مرورگر و بالاي سايتتان نمايش داده مي‌شود. باز هم سعي كنيد اسمي را انتخاب نماييد كه به فعاليت وبلاگ شما نزديك‌تر باشد. اين نام براي موتورهاي جستجو خيلي مهم است. نسبت به آن مي‌فهمند كه موضوع وبلاگ شما چيست...

 



- نوبت به فيلد بعدي يعني نام نويسنده مي‌رسد كه نام خودتان يا نام كسي كه براي او داريد وبلاگ مي‌سازيد را وارد نماييد. اين اسم مي تواند اسم واقعي شما يا اسم مستعار شما باشد تصميم آن به عهده شما مي‌باشد.



- بعد از نام نويسنده در فيلد بعدي بايد شرح مختصر و كوتاهي را از وبلاگ خود بنويسيد كه از اين عبارات موتورهاي جست و جو گر استفاده مي‌كنند تا بفهمند كه كلمات جست و جو شده و خواسته شده از آنها در وبلاگ شما وجود دارند و به وبلاگ شما مرتب هستند يا نه پس به دقت آنها را پر كنيد و سعي كنيد واقعا كلمات يا عباراتي را در آن بنويسيد كه در وبلاگ شما موجود باشد . سعي كنيد اين فيلد را با كلمات پر نماييد و كلمات را با كاما از يكديگر جدا نماييد تا جملات طولاني اين طوري نتيجه بهتري مي‌گيريد مثلا: ساخت وبلاگ ، بلاگفا ، آموزش ساخت ، آموزش تا اينكه بنويسيد: آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا



- در اين قسمت بايد ايميل خصوصي خود را وارد نماييد كه به هيچ عنوان به كاربران وبلاگ نشان داده نخواهد شد و پس از ثبت نام ايميلي به آن فرستاده مي شود كه در آن از طرف مديريت بلاگفا به خاطر ثبت نام در بلاگفا از شما قدر داني مي شود و نام كاربري و كلمه عبورتان به آن فرستاده مي شود تا اگر آنها را فراموش كرديد نام كاربري و كلمه عبورتان را داشته باشيد پس حتما ايميل خود را در اين قسمت وارد نماييد و از ايميلي كه به آن فرستاده مي شود به خوبي نگه داري كنيد چون اگر نام كاربري و كلمه عبورتان را افراد ديگري بدانند مي توانند وارد قسمت مديريت وبلاگ شما شوند و از طرف شما پست هاي نا مربوط ارسال كنند و حتي كلمه عبورتان را تغيير دهند و ديگر شما به وبلاگتان دسترسي نخواهيد داشت

توجه: اگر ايميل نداريد، مي‌توانيد با استفاده از اين آموزش، يك ايميل براي خود بسازيد:

http://aftab.cc/tutorial/455


- در اين فيلد يعني "ايميل نويسنده" ايميلي را بايد وارد نماييد كه كاربران توسط آن مي‌توانند با شما در ارتباط باشند و به تمامي كاربران نمايش داده مي‌شود.


- در فيلد "منطقه زماني" بايد زمان خود را بر حسب GMT تنظيم نماييد كه براي كاربران ايراني به طور پيش فرض تهران GMT 3:30 انتخاب شده مي‌باشد اگر تنظيم نيست آنرا تنظيم كنيد.

- در فيلد "تعداد پست‌ها در صفحه نخست" همان طور كه از اسم آن پيداست بايد تعداد پست‌هايي را كه مي‌خواهيد در صفحه نخست وبلاگ شما نمايش داده شوند انتخاب نماييد. بهتر است تعداد آنها از 17 تا بيشتر نباشد چون باعث سنگين شدن وبلاگ شما در نتيجه ديرتر بارگذاري ( لود شدن ) مي‌شود كه باعث كاهش بازديد كنندگان وبلاگتان خواهد شد.

 

- در فيلد بعدي شما مي توانيد نحوه نمايش تاريخ پستها را تنظيم نماييد بدين صورت كه شما وقتي پستي را به وبلاگتان ارسال مي‌كنيد خود سيستم بلاگفا تاريخ پست شدن آن مطلب به وبلاگ شما را درج مي‌نماييد كه از ميان نمونه‌هاي ارائه شده مي‌توانيد به دلخواه يكي را انتخاب نماييد.

- اين فيلد همانند فيلد قبلي ساعت درج مطلب در وبلاگ شما را به طور خود كار ثبت مي‌كند و نمايش مي‌دهد. شما مي‌توانيد در اين قسمت نحوه نمايش زمان پست‌ها را به دلخواه خود تنظيم نماييد.


- فيلد بعدي كه بايد تنظيم شود فيلد نحوه نمايش تاريخ آرشيو مي‌باشد كه شما بايد مشخص كنيد كه اين قسمت از وبلاگ شما به صورت عددي نمايش داده شود و يا به صورت حروف.


- فيلد بعدي كه بايد تنظيم شود فيلد نحوه آرشيو مطالب وبلاگ مي‌باشد وقتي شما وبلاگي را ثبت مي‌كنيد سيستم بلاگفا به طور خود كار آرشيوي از مطالب شما را تهيه مي‌كند كه در اين قسمت شما مي‌توانيد سيستم را تنظيم كنيد كه آرشيو شما را به صورت هفتگي نمايش دهد يا ماهانه:



- در قسمت آخر نيز 6 بند از قوانين بلاگفا درج شده است ، پس از خواندن آنها دكمه قبول قوانين سايت و ايجاد وبلاگ را كيلك نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما به انتها برسد و اگر در پر كردن فيلدها اشتباهي نكرده باشيد خوش آمد گويي شما و نام وبلاگ شما به نمايش در مي‌آيد در غير اين صورت سيستم جاهايي را كه شما اشتباه پر كرديد را با علامت و نوشته‌هايي فرمز رنگ جلوي همان فيلد‌ها راهنمايي مي‌كند به همين راحتي شما توانستيد يه وبلاگ بسازيد.



حال دوباره به صفحه اصلي سايت بلاگفا برويد و در قسمت نام كاربري و كلمه عبور ، نام كاربري و كلمه عبور خود را وارد نماييد و وارد قسمت مديريت بلاگ خود شويد

 



به شما تبريك مي گوييم شما از اين به بعد صاحب يك وبلاگ شديد و مي‌توانيد تجربيات، خاطرات و حرف‌هاي خود را با ديگران به اشتراك بگذاريد. [فراموش نكنيد كه هميشه به مخاطبان خود اميد بدهيد. مطالب خوب و علمي بنويسيد نه مطالب منفي و ناميدكننده :) ]

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.